Politica de livrare

Produsele noastre vor fi livrate în 24-48 ore lucrătoare prin curierat RAPID în orice localitate din România prin intermediul colaboratorilor noștri.

Livrarea produselor se face la adresa specificată de client în formularul de comandă, prin intermediul firmelor de curierat cu care are semnat un contract de colaborare la momentul respectiv.

Taxa de curierat este:

Valoarea comenzii Curierat
comenzile intre 50-300 Ron De la 16.99 Ron
comenzile peste 300 Ron Gratuit
Pentru strainatate indiferent de valoarea comenzii 119 Ron

Lista cu reteaua GLS se gaseste https://gls-group.eu/RO/ro/urmarire-colet ;

Este necesar să înţelegeți câteva noțiuni referitoare la politica de transport a colaboratorilor noștri, exemplificând mai jos posibile situații:

  • Pentru comenzile plasate de LUNI până JOI până în orele 14:00, acestea vor fi procesate şi trimise în aceeaşi zi (în limita stocului), iar clientul le va primi in termen de 24-48 de ore, la adresa solicitată, în orice locaţie din ROMÂNIA.
  • Dacă comanda este plasată VINERI până în orele 14:00, aceasta va fi procesată in aceeasi zi, urmând ca produsele să ajungă la client luni sau marti.
  • Dacă comanda este plasată în WEEK-END (vineri după ora 14:00 ), aceasta va fi procesată LUNI, urmând ca produsele să ajungă la client MARȚI.

Disponibilitate stoc:

Toate produsele afisate pe site, exista pe stocul nostru intern. In cazuri cu totul izolate, printr-o eroare exista posibilitatea ca anumite produse sa se fi epuizat, fapt ce vi se va comunica cu ocazia confirmarii telefonice. In cazul in care datorita inexistentei unui produs doriti anularea sau modificarea comenzii curente, aceasta schimbare se va efectua tot cu ocazia confirmarii verbale. Daca doriti orice modificare la comanda Dvs. cum ar fi: a adauga produse, a sterge produse, a schimba modalitatea de transport, a schimba datele destinatarului sau data livrarii coletului sunteti rugat sa anuntati acest lucru cu ocazia confirmarii telefonice.